© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif
header4.jpg

Uw winkelmandje
Aantal:0
Totaal:€ 0,00

Wijncursus aanbod

4PROEF-

④Proef!

Dit is proeven van wijn en een voorproefje van een wijncursus. Hoe kan ik verschillen in wijn proeven? Kan ik de wijnwereld verder ontdekken? Hoe word ik wijs uit het overweldigende aanbod van wijnen? Hoe leer ik mijn eigen smaak kennen en beschrijven?
   
U leert stap voor stap om uw eigen proefnotities van een wijn te maken. U kunt o.a. de kleuren en geuren benoemen van de wijn. Ook hoe oud de wijn, welke wijn (druif) past het best bij welk gerecht (we doen een kleine wijn /spijs). Het leukste onderdeel is natuurlijk het zelf  (blind) proeven van wijn. Daarom is dit een belangrijk onderdeel  van al onze wijnworkshops en wijncursussen.
We sluiten af met wat heerlijke tappas en bij behorende wijnen.  

Voor wie? 

Geschikt voor mensen die graag kennis willen maken met het wijnproeven, ook geschikt voor de beginnende wijnproever. Alle termen komen aan bod. Moeilijk? Neen, iedereen kan het leren. Het wordt een echte doe avond met veel proeven en informatie over de geproefde wijnen.
Op deze avond worden minimaal 8 verschillende wijnen geproefd en besproken.  

Wat neemt u mee naar huis? 

U zult merken dat u beter gaat proeven en ruiken als u dat wat u leert meer in de praktijk gaat brengen. U zult ook beter begrijpen waarom de ene wijn wel en de ander niet bij een bepaald gerecht past. Dit kunt u later thuis makkelijk in praktijk brengen. 

Als deze ④Proef! bevalt kunt u overwegen om bij ons een vervolg cursus te gaan doen.

Hoe vaak?    1 avond
Hoe laat?      van 19.30 uur tot 22.30 uur
Waar?           Wilhelminalaan 1, De Bilt
Wanneer?     Op afspraak 
Kosten?        €39,50
Aanmelden!!    Telefoon 06 26 880 965 of mail nils@house4wine.nl ook voor meer informatie.2 wit sicilie.jpg